پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

سرلشکر رضایی: وقتی مهمان ما را در تهران به شهادت می‌رسانند، نمی‌توانیم پاسخ ندهیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق گفت: ما هیچگاه خواهان جنگ نبوده و نیستیم، اما وقتی مهمان ما را در تهران به شهادت می‌رسانند نمی‌توانیم پاسخ ندهیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۸۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر پاسدار محسن رضایی امروز صبح در نشست هم‌اندیشی جهادگران عرصه تولید و دفاع از ارزش‌های انقلاب که در سالن اجلاس شهدای جهاد کشاورزی لرستان برگزار شد اظهار کرد: جهادگران جهاد سازندگی سنگرسازان بی‌سنگر نقش مهمی در دفاع مقدس داشتند و مجاهدانه و مخلصانه به انقلاب و نظام خدمت کردند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی تا شروع جنگ تحمیلی دشمن بیش از هزاران نقطه و پاسگاه‌های مرزی را مورد هدف قرارداد تا به جنگ هشت‌ساله ختم شد، گفت: دشمنان قصد دارند با تبلیغات رسانه‌ای مردم را از انقلاب جدا کنند و آرمان‌های انقلاب را به دست فراموشی بسپارند بنابراین گاه سازی جامعه ضروری است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه دفاع مقدس یک انقلاب دفاعی بود، گفت: جامعه، دولت و نیرو‌های مسلح دوران دفاع مقدس شاهد پدیده‌ای به‌عنوان انقلاب دفاعی بودند که باعث تحول در عرصه‌های مختلف نظامی، آموزش فرماندهان، نیرو‌های انسانی و دیگر حوزه‌ها شد.

رضایی با اشاره به اینکه تحول عظیمی در دوران دفاع مقدس نسبت به جنگ‌های قبل از انقلاب در ایران رخ داد، افزود: در دوران دفاع مقدس یک وجب خاک به دست دشمن نرسید و ۷۰ هزار بعثی به اسارت گرفته شد.

وی با اشاره به حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق بیان کرد: ما هیچگاه خواهان جنگ نبوده و نیستیم حتی در جنگ تحمیلی هم ما شروع‌کننده نبودیم، اما وقتی مهمان ما را در تهران به شهادت می‌رسانند نمی‌توانیم پاسخ ندهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل جنگ را به لبنان کشانده تا ایران را هم وارد جنگ کنند، گفت: هدف از این کار این است که سیاست نظام اسلامی برای عدم مشارکت در جنگ را بر هم بزنند.

رضایی خاطرنشان کرد: دنیا بداند که ما خواهان جنگ نیستیم و به دنبال جنگ‌طلبی نخواهیم بود، اما آنان به دنبال ماجراجویی هستند.

وی با اشاره به اینکه حزب‌الله لبنان پاسخ‌هایی به اسرائیل داده است و در روز‌های آینده هم ادامه خواهد داد، گفت: دشمنان در سال‌های اخیر محاصره اقتصادی ایران را به راه انداختند و در این راه با مقاومت مردم روبرو شدند، بنابراین اکنون می‌خواهند از طریق نظامی ایران را وادار به عقب‌نشینی کنند.

رضایی با اشاره به اینکه وارد دوره جدیدی شده‌ایم که باید از تجربه دفاع مقدس استفاده کنیم، گفت: این پیروزی بسیار مهم و بزرگ خواهد بود چراکه غرب آسیا از چنگال خونخواران رها می‌شود.

رضایی با بیان اینکه وحدت در داخل و در جهان اسلام، ضروری است، افزود: باید گوش‌به‌فرمان مقام معظم رهبری باشیم و به یک آمادگی جهاد دفاعی جدید نیاز داریم. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار